Vacatures

HCS Building Automation als werkgever

Als leverancier én producent van meet-en regeltechniek is het essentieel de wensen van de klant te kunnen vertalen naar de regeling van de installatie. Nog belangrijker is het om deze in kaart gebrachte wensen te kunnen realiseren in de installatie. Hierin speelt vakkundig, klantvriendelijk en meedenkend personeel een onmisbare rol. Om deze reden is HCS Building Automation altijd op zoek naar mensen die de uitdaging, om klant wensen te realiseren in meet-en regeltechniek, aan willen gaan. Schetst dit een profiel waarbinnen u zich herkent en thuis voelt? Stuur dan uw sollicitatie naar pz@hcs-ba.nl en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren.

 

Op dit moment heeft HCS Building Automation de volgende vacatures open staan:

  • Onderhouds-en servicemonteur meet-en regeltechniek

HCS Building Automation is op zoek naar iemand met interesse in meet- en regeltechniek die zich wil verdiepen in de producten van HCS Building Automation. De complexiteit van installaties neemt alleen maar toe en hierdoor wordt preventief onderhoud en storing opsporing steeds belangrijker. Wij zijn opzoek naar iemand die ons hierbij kan helpen. Lees meer!

 

  • Junior technicus meet-en regeltechniek 

Wat houdt het precies in? HCS Building Automation is op zoek naar iemand die net van school komt of nog met zijn/haar leertraject bezig is. We gaan er hierbij wel vanuit dat hij/zij 4 of 5 dagen per week inzetbaar is. Wij bieden u een variatie aan werkzaamheden van het ondersteunen van projectleiders tot aan meelopen met onze servicetechnici met ombouw werkzaamheden, service bezoeken en inbedrijfstellen van installaties. Lees meer!