HCS Building Automation

Gemini College te Lekkerkerk

Bekijk dit project

Billiton flat te Vlaardingen

Een warmtepomp die een watertemperatuur kan halen van 80 oC, ongeacht de buitentemperatuur. Het is daarom geschikt voor alle verwarmingssystemen. Maar ..... als er 80 oC gehaald kan worden kan elke installatie gelijk van het gas af.

Bekijk dit project

Holecon 312-02-T 4/88 vervangen voor HCS 6050

Een Holecon 300 kent u hem nog? En dan wel een van de eerste uitvoeringen, namelijk de PVC uitvoering. Hij zorgde al 31 jaar voor het klimaat in deze woning. Maar ook deze regelaar heeft plaats gemaakt voor de HCS 6050.

Bekijk dit project

Tuincentrum Overvecht Vleuten

De wens van de klant was "de indeling van de winkel moet met zijn verschillende afdelingen flexibel blijven, en de installatie (regeltechniek) moet hierop eenvoudig aan te passen zijn". En dit heeft HCS Building Automation nu al voor 10 Overvecht locaties mogen uitvoeren. Naar alle tevredenheid van de klant.

Bekijk dit project

Zwembad Boerhaavebad Haarlem

Afgelopen zomer hebben wij samen met Hellebrekers Technieken een ingrijpende technische renovatie uitgevoerd die het zwembad duurzamer maakt. Hierbij zijn onder meer het luchtbehandelingssysteem, de verlichting en de plafondplaten vernieuwd. De bestaande ketels zijn gereviseerd en een groot deel van de pompen zijn vervangen door een energiezuinige uitvoering.

Bekijk dit project