Tottenham Hotspur FC

In Nederland hebben wij samen met Denko Sloof en Rob de Heer van Sports Pitch Systems een regeling voor veldverwarming bij een Eredivisie CV club verzorgd.

Alle eredivisievoetbalclubs die natuurgras op het hoofdveld hebben liggen, moeten voorzien zijn van veldverwarming. Met deze licentie-eis tracht de KNVB de continuïteit van de wedstrijden te waarborgen. In december 2007 nog werden door besneeuwde en bevroren velden verschillende wedstrijden afgelast. De ene club heeft namelijk nog geen veldverwarming, bij de andere club werkte de veldverwarming op het ‘moment suprème’ niet naar behoren.

Toen de vraag kwam of wij samen met Sports Pitch Systems ook de veldverwarming voor de trainingsvelden van Tottenham Hotspur FC (tottenham hotspur football club) wilde verzorgen, was het antwoord ja. Maar toen kwamen de uitdagingen want ja, Engeland zit niet meer in de EU dus moesten de nodige papieren (A1 verklaringen ATA-carnet formulier) worden aangevraagd.

Op deze manier maakt Tottenham Hotspur FC een verduurzamingsslag met betrekking tot het verbruik van de fossiele brandstoffen. Met de HCS regeling kan de technische staf goed controle houden over de gezondheid van het veld. Alles is op afstand te beheren en met de weersverwachtingsmodule kan de verwarming vroegtijdig aan- of uitgezet worden.

De metingen in het veld worden via een draadloos systeem met onze regelaar gekoppeld zodat u bij bestaande velden geen ingrijpende veranderingen hoeft door te voeren.